Nova pesma i spot vranjskog “Princa” Stefana Zdravkovića

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2023, 10:21

Nova pesma i spot vranjskog “Princa” Stefana Zdravkovića

Nakon uspeha na Pesmi za Evroviziju i učešća na Festivalu “Beogradsko proleće”, kantautor iz Vranja, poznatiji pod umetničkim imenom “Princ" snimio je spot za novu pesmu “Divna”.

Imao je najviše glasova publike na Pesmi za Evroviziju; foto: JV Pored već isprobanog tima na pesmi “Cvet sa istoka” koja ga je glasovima publike dovela do drugog mesta na Pesmi za Evroviziju - Dušana Bačića koji je radio muziku i tekst i Dejana Nikolića koji je zaslužan za aranžman >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i produkciju, ovog puta se u timu Zdravkovića našao i modni fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević.

Ovu pesmu želim da posvetim svim ženama, jer bi svet bez vas bio uskraćen za sve što znamo o ljubavi, a ljubav je jedina stvar koja prevazilazi granice vremena i prostora. Vidimo se uskoro na javnim nastupima, novim spotovima i novim festivalima, do tada slušajte “Divnu” i pišite nam utiske, to nam je glavni vetar u leđa - poručio je Stefan na svom Fejsbuku.

Pesmu “Divna” Zdravković je prvi put predstavio na Festivalu “Beogradsko proleće”, a možete je poslušati u videu na vrhu teksta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.