Niži delovi Vlasotinca dobili tehničku vodu, viši delovi opštine i dalje bez struje

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2021, 11:40

Niži delovi Vlasotinca dobili tehničku vodu, viši delovi opštine i dalje bez struje

Nakon četiri dana, stanovnici u nižim delovima Vlasotinca su noćas dobili vodu, ali iz Štaba za vanredne situacije apeluju da je koriste isključivo kao tehničku. Iz JKP Vodovod kažu da će do 12 sati vodom biti snadbeveni stanovnici na levoj obali Vlasine, a do 15 sati desni deo grada. Viši delovi opštine, poput Gunjetine, Lopušnje, Crne Bare i dela iznad Gara su i dalje bez struje, a ona bi do večeras trebalo da stigne u Donju Lopušnju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vlasotince dobilo vodu, dosta sela u Jablaničkom okrugu i dalje bez struje

Izvor: RTS, 15.Jan.2021

Žitelji Vlasotinca posle četiri dana dobili su vodu, a najveći problem u Jablaničkom okrugu i dalje je snabdevanje električnom energijom. . Posle četiri dana voda je noćas potekla iz slavina u nižim delovima Vlasotinca..Kapacitet je tri puta niži od potrebnog, pa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.