Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2023, 11:16

’’Nišstan’’ bira najlepši ulaz grada Niša

NIŠ

 JKP „Nišstan“ nastavlja se sa izborom najlepšeg ulaza grada Niša, a ova akcija je započeta prošle gdoine. Prema rečima v.d. direktora ovog preduzeća Dejana Nikolić, prijavljivanje stambenih zajendica počinje 15.juna i trajaće do 1.septembra kada će stručna komisija izabrati najlepši ulaz. Nagrada je kao i prošle godine 50.000 dinara, a novac će biti upotrebljen za popravke u zgradi koje stanari budu izabrali. Radovi se se odnose na zajenički prostor u zgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji koriste svi stanari.

                                 Dokumentacija za prijavljivanje se nalazi na sajtu „Nišstana“ a prijavljivanje je moguće i putem mejla najplešiulaz.grada@nisstan.rs. Ili lično u samom preduzeću u ulici Branka Krsmanovića broj 1.

                               „Nadam se da ćemo ove godine imati veći broj ulaza. Prošle godine ih je bilo dvadesetak, ali u razgovoru sa profesionalnim upravnicima stekli smo utisak da će ih ove godine biti više jer naše preduzeće u svom sistemu ima  1300 zgrada“, kazao je  Dejan Nikolić, v.d. direktora JKP „Nišstan“.

Prema njegovim rečima za nagradu će se nadmetati stanari zgrada koje su straije jer je upravo u tim zgradama potrebno da ulepšaju ulazi, a to se postiže slogom vlasnika stanova koji na taj način zajendičkim trudom doprinose lepšem izgledu njihove stambene zajednice, a istovremeno se razvijaju i prisniji komšijski odnosi.

                              „Nama nisu interesantni ulati novih zgrada jer su oni sami po sebi lepi. Interesantne su nam zgrade koje su stare 15 do 20 godina gde se vidi da su stanari zajendičkim snagama okrčili ulaz, stavili žanrdinjere, unutrašnjost liftova lepo izgleda, i da mi kažemo, da to je taj ulaz koji su stanari  zajednički  uredli i on je najlepši“, dodaje Dejan Nikoli.

                               Kada konkurs bude zavšen stmbene zajendice koje su se prijavile obići će komisija formirana za tu priliku.Na osnovu njihovih ocena biće proglašen pobednik kome sleduju 50.000 dinara, odnosno izvođenje radova u zgardi u tom iznosu.

                              Podsećanja radi prošle godine pobedu je odnela zgrad u ulici Majakovskog 36. Osim nagrade koja sleduju zatambenoj zajednici skromnijim poklonima su nagrađeni i stanari koji su sami, osim što su uredlili ulaz zgarde sredili i prilaz do zgrade.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.