Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nišstan” i Direkcija dobili direktore

NIŠ

 Članovi Gradskog veća Grada Niša  usvojili su odluku Komisije za izbor direktora da za direktora Direkcije za javni gradski prevoz bude izabran Milan Milić, a za direktora JP “Nišstan” Miroljub Čupić.

                            Milan  Milić je do sada bio vršilac dužnosti direktora Direkcije za prevoz, a Miroljub Čupić v.d direktora “Nišstana”.

                            Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od “Nišstana” i Direkcije za javni gradski prevoz  JKP “Gorica” je ostalo sa v.d. direktora.

                           Prema oceni  Komsije za izbor direktora  ni jedan od tri kandidata na konkursu za izbor direktora “Gorice” ne zadovoljava kriterijume, pa je za v.d. direktora Gradsko veće izabralo Draganu Stevanović, inženjera gradjevine, koja u Sekretarijatu za finansije radi kao inspektor za ocenu tržišne vrednosti imovine.

                            “Komisija je ocenila da kandidati sa konkursa, Vladan Anasonović, Zoran Milojković i Igor Novaković ne zadovoljavaju kriterijume u pogledu stručnosti, znanja i veština. Gradsko veće je zbog toga predložilo Draganu Stevanović za v.d. direktora “Gorice”, istakao je gradski većnik Bratislav Vučković.

                               Vučković je podsetio da se direktori JP i JKP preduzeća biraju na period od četiri godine, a v.d. direktora na toj funkciji mogu da budu godinu dana.

Odluku Gradskog veća o izboru direktora mora da potvrdi i Skupština grada Niša.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.