Nišlijka dobila „Maxi“ nagradu

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka dobila „Maxi“ nagradu

NIŠ– Magdalena Petrović iz Niša dobitnica je nagrade  “Srećna zvezda“ u vrednosti od 300.000 dinara  koja joj je uručena  u Maxi supermarketu u Nišu. Nakon obavljene kupovine, dobitnica je imala priliku da izvuče vaučer i postane jedan od tri dobitnika nagrade prve kategorije u nagradnoj igri za kupce Maxi, Mini Maxi i Shop&Go objekata.

„Kupci su u našim objektima navikli na stalne akcije i iznenađenja. Nagradnom igrom „Srećna zvezda“ nastojali smo da im se zahvalimo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za vernost. Izuzetno mi je drago što dobitnik glavne nagrade u iznosu od 300.000 dinara dolazi upravo iz Niškog regiona i nadamo se da će uživati u kupovini koju joj ova nagrada omogućuje, kao i da će i nakon toga nastaviti da se vraća našim objektima“, navodi Martina Petrović, menadžerka za odnose sa javnošću za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu Delez Srbija.

Nagradna igra „Srećna zvezda“ trajala je u periodu od 10. februara do 11. marta, a svi potrošači koju su napravili račun veći od 800 dinara imali su prilike da od svog kasira dobiju nagradni kupon i osvoje vaučere u iznosu od 1 000, 10 000 ili 300 000 dinara za kupovinu u Maxi, Mini Maxi i Shop&Go objektima. Tokom trajanja nagradne igre izvučeno je više od 15.000 nagrada širom Srbije.

(Kraj)iva

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.