Nišlije se opet okupile na mestu nesreće, protestom traže strože kazne za saobraćajke

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2021, 17:42

Nišlije se opet okupile na mestu nesreće, protestom traže strože kazne za saobraćajke

Peti put su Nišlije protestovale nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je 12-godišnjak stradao na licu mesta na Bulevaru Medijana, a 48-godišnjak u bolnici. Nekoliko desetina njih okupilo se na mestu nesreće, saobraćaj je sat vremena bio blokiran, ali nije bilo protestne šetnje. Njihov osnovni zahtev je promena postojećeg zakona, jer smatraju da je apsurd da oni koji ubiju čoveka u saobraćaju dobijaju 8 godina zatvora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novi protest Nišlija zbog pogibije pešaka

Izvor: Beta, 23.Jan.2021

Gradjani Niša su se danas, četvrte subote uzastopno, okupili na Bulevaru Medijana, gde je 4. januara "audi" usmrtio Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48).Oni zahtevaju izmenu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i strože kažnjavanje prekršilaca u saobraćaju kako bi se stalo na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.