Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2021, 18:29

Nišlije protestovale zbog uvođenja kovid propusnica

NIŠ

Par desetina Nišlija okupila se sinoć na Trgu kralja Milana kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog najavljenog uvođenja kovid propusnica. Protest se nastavlja i danas od 20 sati.   

Građani ističu da su se sponatno okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog uvođenja kovid propusnica, jer kako kažu one vode podeli u društvu.

                    “Smatram da svi treba da imaju slobodu izbora bez obzira da li žele ili ne žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prime vakcinu, odluka mora da bude na njima i da su isključivo oni odgovorni za sebe i svoje zdravlje. Svi treba da budu jednaki pred državom, a to garantuje Ustav”, kaže jedan Nišlija.

                Građani ističu i da su izgubili poverenje u Krizni štab i da oni ne mogu da veruju stavu struke kada kaže da je nešto za dobrobit građana, jer su mnogo puta do sada davali oprečne izjave i nisu bili dosledni odlukama koje su donosili.

               Okupljeni kažu i da je prošle godine u ovo vreme bilo mnogo manje zaraženih i umrlih, a mere su bile mnogo oštrije, dok sada imamo vakcine, mere gotovo i da nemamo, ali imamo veliki broj obolelih i umrlih, te stoga ne mogu da veruju struci.

                Takođe su kazali i da se protive vakcinaciji dece, jer smatraju da vakcine nisu dovoljno ispitane.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.