Nišlije pomogle Piroćanicima u pohodu na Prvu Ligu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije pomogle Piroćanicima u pohodu na Prvu Ligu

Pobedom nad imenjakom na gostovanju u Svilajncu (2:4), ali i nerešenim rezultatom konkurentskog Temnića, fudbaleri Radničkog iz Pirota 3 kola pre kraja prvenstva ostali su na čelu tabele, sada sa 4 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Piroćanci su do ubedljive pobede došli golovima Petkovića, Spasića, a svoj golgeterski učinak poboljšao je i najbolji strelac ekipe Stojković sa 2 gola u mreži domaćina.

U prošlom kolu Nišlije su odmogli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radničkom u borbi za ulazak u viši rang kada je Car Konstantin pobedio u Pirotu, ali sada je Sinđelić pomogao Piroćancima u remiju bez golova sa ekipom Temnića, te su Piroćanci uvećali prednost na tabeli.

Pobedom od 1:0 na Bubnju, Budućnost iz Popovca preuzela je 4. mesto od ekipe Cara Konstantina, dok je važna 3 boda u borbi za opstanak osvojila ekipa Radana iz Lebana pobedom nad ekipom Prahova (2:0).

Pobedu je zabeležila i Dubočica, u najefikasnijem meču kola sa 6:2 savladan je "fenjeraš" Pukovac, dok je poraz (1:2) zabeležio Zaplanjac iz Gadžinog Hana koga je savladala ekipa Jedinstva iz Paraćina

U okršaju Jablaničkog okruga Moravac iz Mrštana savladao je na gostovanju ekipu Jedinstva iz Bošnjaca (0:3).

Do kraja prvenstva ostala su još 3 kola, Piroćanci u narednom kolu dočekuju Jedinstvo iz Bošnjaca i pobedom bi se značajno približili cilju ulaska u viši rang.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.