Nišlije napravile igricu o avanturama čarobnjaka u svemiru

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije napravile igricu o avanturama čarobnjaka u svemiru

Ekipa Pocket Mana, koju čine Nišlije Milan Andrejević, Stefan Sladić i Predrag Mladenović, završili su, kako prenosi portal Netokracija, prvo poglavlje interaktivne igrice koja prati avanture čarobnjaka Edija.

Igrica je osmišljena tako da, kako piše na portalu, korisnici tokom putovanja sa svojim fiktivnim karakterima u beskonačnom prostoru nailaze na nove likove i stvorenja koja im pomažu ili ih skreću sa putovanja.

Glavni junak ove priče je Edi, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Merlinov nećak i šegrt, koji putujući kroz svemir upoznaje razne likove i rešava njihove zadatke kako bi jednog dana postao poznati, nadareni čarobnjak kao njegov ujak - piše na sajtu.

Demo verziju igrice My Uncle Merlin: a Tale of Wizards in Space, za Windows operativne sisteme, moguće je skinuti na sajtu Kickstarter, gde su Nišlije pokrenule kampanju za prikupljanje 22.000 dolara, kako bi igrici dali finalni oblik.

Na igrici su radili pet meseci, a prema pisanjima medija, nadaju se da će prikupiti dovoljno novca da bi igrica bila u potpunosti završena do jula 2018. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.