Nišlije dobijaju priručnike za rasipanje javnog novca

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2024, 16:03

Nišlije dobijaju priručnike za rasipanje javnog novca

Organizacija “Transparentnost Srbija” predstaviće Nišlijama “Priručnik za rasipanje javnih resursa” u sredu, 29. maja, od 12 sati u Media i reform centru. Svi koji dođu dobiće jedan primerak, a moći će da vide i karikature Marka Somborca o toj temi.
Predloge za sprečavanje korupcije i za njeno razotkrivanje, kako kažu iz “Transparentnosti Srbija”, nudi već dve decenije.
Uporno smo pokušavali da sprečimo rasipanje i pljačku, ali nadležni organi nisu baš uvek želeli da čuju šta govorimo - navode oni.
Zato su, kako navode, izabrali nešto potpuno drugačije - publikaciju koja će pokazati kako rasipati javne resurse, koja će dati priliku svima koji su “u mogućnosti”...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.