Nišlijama titule svetskih kik-boks šampiona u IKF organizaciji

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijama titule svetskih kik-boks šampiona u IKF organizaciji

U kategoriji do 79, 5 kg Nišlija Andrija Stanković savladao je američkog borca Džosiaha Njutona i osvojio titulu svetskog šampiona u amaterskom kik-boksu u Internacionalnoj kik-boks federaciji (IKF). Na ovom takmičenju je isti uspeh ostvario i njegov sugrađanin Aleksandar Minić koji se okitio zvanjem svetskog šampiona u kategoriji do 82 kg.

U hotelu Hajat u gradu Orlando na Floridi održano je Svetsko prvenstvo jedne od vodećih kik-boks organizacija, a borbu domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kik-boksera ispratilo je mnoštvo publike među kojima je, prenosi Stankovićev otac Zoran Trša Stanković, bilo dosta Srba.

Svojim prethodnim borbama i pobedama u SAD oni su stekli pravo da se bore na ovom prestižnom šampionatu IKF organizacije u kik-boksu. Oni su tu mogućnost iskoristili na najbolji način osvojivši zlatne medalje i pojaseve. Čestitke momcima, najboljim ambasadorima Srbije - rekao je Stanković.

Inače, Stanković je slavio prekidom u drugoj rundi, a Minić nokautom u trećoj rundi.

World Champions Andrija Stankovik Win Via KO & Alexander "Sasa" Minic #urbanboxingdc #kickboxing #mmafights #glorykickboxing #muaythai

A post shared by Jeff Ruth (@ruth.jeff) on Aug 3, 2019 at 2:36pm PDT

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.