Nišlija uz pomoć alkohola i kokaina pretio policajcima koji su došli zbog glasne muzike

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2023, 16:22

Nišlija "uz pomoć" alkohola i kokaina pretio policajcima koji su došli zbog glasne muzike

Pošto je pod dejstvom alkohola i droge pretio policajcima koji su došli po prijavi da se iz stana u kojem je bio čuje glasna muzika, uhapšen je 22-godišnji Nišlija i protiv njega će biti podneta krivična prijava, navode iz policije.

Dodaju da su policajci došli po pozivu građana, kao i da im je T. J. uputio ozbiljne pretnje. Utvrđeno je i da je bio pod dejstvom alkohola, marihuane i kokaina.

Tereti se za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na ovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << službeno lice, a uhapšen je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, kažu iz Policijske uprave.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.