Izvor: JUGpress.com, 04.Nov.2023, 23:01

Nišlija Andrija Stanković dva puta prvi u Banja Luci

NIŠ

Nišlija Andrija Stanković dva puta je osbojio prvo mesto danas u Banja Luci na 11. po redu medjunarodnom karate turniru “ENERGIJA GRAWE KUP 2023” koji je ove godine okupio oko 700 takmičara iz 6 država.

“Nastupio sam za karate klub Elid u kategoriji seniora u katama pojedinačno i  zauzeo prvo mesto. Ovo je ujedno i treći put da osvajam ovaj turnir(2017,2019 i 2023). Takodje i veoma dobra uvertira pred poslednji turnir ove godine u Sloveniji “Ljubljana open” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji će se održati 25.novembra. Ova godina mi je jedna od najtrofejnijih godina u sportskoj karijeri što se tiče medjunarodne a i domaće karate scene”, kaže Stanković.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nišlija treći put osvajač karate turnira u Banja Luci

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2023, 12:06

U konkurenciji više od 700 takmičara iz 6 zemalja, Nišlija Andrija Stanković bio je najbolji u kategoriji seniora u katama i osvojio je turnir u Banja Luci. Ističe da mu je to treći put u karijeri da pobeđuje na ovom takmičenju, kao i odlična uvertira pred poslednje nadmetanje ove godine, koja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.