Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2024, 19:54

Niški lekari spasili bubreg devojci koja je povređena na auto putu kod Niša

NIŠ

Niški lekari spasili bubreg devojci koja je povređena na auto putu kod Niša, saopšteno je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu (UKC)

L.A. (24), čija je majka stara 54 godine i saputnica, druga devojka iz automobila V.Š. (22) podlegla povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš — Pirot kod Niške Banje, trenutno je stabilno i nalazi se u svesnom stanju, kažu iz ove ustanove.

“Pacijentkinja je svesna, komunikativna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i trenutno stabilna. Poslevišečasovne operacije, kojom joj je povređeni bubreg sačuvan uprkos teškoj povredi , kažu u UKC Niš. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.