Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška inicijativa poziva gradjane na upoznavanje i razgovor

NIŠ

U subotu i nedelju 18. i 19 maja, u kancelariji Odborničke grupa Niška Inicijativa, u zgradi Opštine, Nikole Pašića 24, kancelarija br 9, održaćemo prvo upoznavanje građana i odbornika u Skupštini grada, najavljeno je danas iz ove inicijative.

“Građani će moći da postavljaju pitanja odbornicima, saznaju sve šta ih zanima o politici Niške Inicijative, učlane se u udruženje Niška Inicijativa i kao što stoji u pozivu FB strane, saopšte nam svoje namere >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ako žele da se bave sudbinom svoga grada kroz dalji rad udruženja i odborničke grupe.

U pozivu koji smo objavili javno na našj strani, kao i u saopštenju svim medijima, pozvali smo sve građane koji misle da grad zaslužuje nova lica u politici i na mestima na kojima se odlučuje o stanju našeg grada koji je u lošem stanju. Mi smo odbornici koji su zastupnici građana i odgovaramo istima, evo prilike da to lično uradimo. Mislimo da sve političke organizacije treba da rade ovakve sastanke češće da bi čuli od građana šta ih zanima, tišti i koje probleme imaju.

Ovo je početak aktivnosti sa građanima i akcija koju planiramo na dalje”, navode iz Niške inicijative.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Niška inicijativa poziva građane da upoznaju odbornike i uključe se u politiku

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2019, 12:47

Prvo upoznavanje građana i odbornika, kako ga je nazvala Niška inicijativa, održaće se u subotu i nedelju, 18. i 19. maja, pa ova odbornička grupa poziva građane da dođu u zgradu Gradske uprave u ulici Nikole Pašića, postave pitanja, pa i da se učlane u ovu političku organizaciju i aktivno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.