Niš – grad u haosu

Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš – grad u haosu

NIŠ

Ovog proleća Nišlije su dobile na poklon finalni proizvod nesposobnosti svih vlasti koje su vodile grad, saopštila je odbornička grupa Niška inicijativa.

“Pored činjenice da su i proleće i udarne rupe posle nezgodne zime i snega iznenadile sve službe i javna komunalna preduzeća, gradsko rukovodstvo potpuno je iznenađeno i sunčanim vremenom, pa je svo zelenilo grada postalo ozbiljan problem za više hiljada zaposlenih u komunalnim preduzećima i javnoj upravi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Zahtevamo od direktora javnih preduzeća kao i od predsednika gradskih opština da zarade svoje bezobrazno velike plate, ne samo uživajući privilegije, već služeći građanima zbog kojih i primaju platu.

Popravite sve javne česme u Nišu, okosite grad da ne liči na džunglu, skupite đubre i postavite još kontejnera svih tipova, zakrpite ulice kako dolikuje jednom gradu koji se hvali da je turističko mesto. Grad nam se pretvorio u jednu veliku deponiju i na svakom koraku je haos.

Pod ovim ne mislimo na montirano angažovanje čelnika niškog SNS-a i obavezno slikanje, gde jedni kose travu, a ostali u majicama farbaju ograde, već priznajte građanima da se toga sami niste setili i da su vas Vučićevi komesari, koji su nedavno održali smotru i postrojavanje ovde u Nišu – primorali i ponizili, unapređujući vas u komunalce i higijeničare.

Kao što ste i vi na slikama, tako je i naš grad ponižen i u sramotnom stanju”, navodi se u saopštenju odborničke grupe Niška inicijativa .

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.