Nije mogao da upali auto, carinici u akumulatoru pronašli heroin

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogao da upali auto, carinici u akumulatoru pronašli heroin

Za manje od 24 sata, carinici na Gradini su u dve akcije zaplenili skoro 8 kg heroina - prvi put 5,6 kg nađenih u duplom dnu kofera jednog putnika, a potom i 2 kg u akumulatoru automobila koji nije hteo da upali.

Kako kažu iz Uprave carina, rano jutros je nešto preko 2 kg heroina nađeno kod 46-godišnjeg N. D, Zemunca rođenog u Baru, koji je probudio sumnju carinika.

On je izdvojen za detaljnu kontrolu između ostalog i zbog toga što je putovao praktično bez prtljaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a imao je i problema da upali automobil nakon pasoške kontrole. Utvrđeno je da se u ćelijama akumulatora automobila nalazi 2,014 kg heroina - kažu u Upravi carina.

Nakon toga, on je uhapšen i biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, potvrđeno je u policiji.

Utvrđeno je da se preko čitave donje površine kofera nalazi PVC kesa, sa donje strane oblepljena indigom, sa strane zalepljena silikonom, a sa gornje strane posuta mlevenom kafom. Iz nje je, u prisustvu tužioca i krim-tehničara, izvađeno ukupno 5.604 grama heroina - kažu u Upravi.

H. Z. je, kako potvrđuju u policiji, odmah uhapšen i biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Krili heroin u duplom dnu kofera i u akumulatoru

Izvor: juGmedia, 30.Jun.2016

PIROT – Carinici su u večernjim satima 29. juna na graničnom prelazu Gradina na srpsko-bugarskoj granici u saradnji sa policijom, zaplenili 5,6 kilograma heroina, a u međuvremenu se jutros na istom prelazu dogodila još jedna zaplena preko kilogram heroina, saopštila je Uprava Carine...U saopštenju...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.