Nestalom novinaru Stefanu Cvetkoviću prećeno iz centara moći, istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: juGmedia, 14.Jun.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestalom novinaru Stefanu Cvetkoviću prećeno iz centara moći, istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

Duboko smo zabrinuti za sudbinu Stefana Cvetkovića, novinara iz Bele Crkve koji je sinoć nestao u ovom gradu, i zahtevamo od policije i tužilaštva da hitno angažuju sve raspoložive resurse kako bi bio pronađen u najkraćem roku, navodi se u saopštenju nekoliko asocijacija medija

“Istovremeno, izražavamo snažnu podršku Stefanovoj porodici, prijateljima i kolegama u mučnim trenucima iščekivanja informacija o nestanku i u nadi da je Stefan dobro.

Podsećamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se Stefan Cvetković ranije u više navrata žalio na pretnje i pritiske iz političkih i ekonomskih centara moći.

Proteklih meseci je radio na istraživanju okolnosti ubistva kosovskog političara Olivera Ivanovića.

Po sopstvenim tvrdnjama, 19. maja zadržan je na administrativnom prelazu Jarinje radi ispitivanja u vezi sa ovim slučajem, a u februaru je u Beogradu održao konferenciju za štampu na kojoj je pokazao fotografije osoba koje su navodno umešane u ubistvo.

Prošle godine je bio nepravosnažno osuđen na više od dve godine zatvora po tužbama funkcionera Srpske napredne stranke.

Saopštenje su potpisali: Asocijacija lokalnih i nezavisnih medija Lokal Pres (LP), Asocijacija medija (AM), Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM), Asocijacija onlajn medija (AOM) i Slavko Ćuruvija fondacija

Foto:Fejsbuk

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAŽIVAO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA Dve nedelje nakon zločina tvrdio da zna ko su ubice

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je sinoć nestao, u više navrata se zbog svog rada našao u centru pažnje javnosti. Poslednji put zbog istraživanja ubistva Olivera Ivanovića, kada je izneo niz informacija i označio osobe iz kriminalnog miljea kao odgovorne za to ubistvo.

Nastavak na Blic...

MUP: Pored automobila Stefana Cvetkovića nisu pronađeni krv i kutija

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Povodom nekih informacija iz Bele Crkve, gde je nestao novinar Stefan Cvetković, večeras se oglasio MUP Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.