Nestala 17-godišnjakinja iz Surdulice navodno pronađena u Nemačkoj

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala 17-godišnjakinja iz Surdulice navodno pronađena u Nemačkoj

Emilija Fejzić 17-godišnjakinja iz Surdulice, čiji je nestanak prijavljen policiji 25. novembra i od tada se intezivno traga za njom, pronađena je i nije u opasnosti, prenosi portal Rominfomedia koji je među prvima i objavio vest o njenom nestanku. Međutim, ovo zvanično ne potvrđuju policija, kao ni njeni roditelji.

Prema pisanju ovog portala, ona je sa momkom pobegla u Nemačku i navodno se roditeljima i rođacima javila SMS porukom.

Policija, kao ni roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nestale devojke, informaciju o njenom pronalasku nisu potvrdili Južnim vestima.

Podsetimo, kako je ranije danas Južnim vestima potvrđeno iz policije, Emilija Fejzić iz Surdulice 25. novembra ujutru pošla je u školu i više se nije vratila kući.

*Tekst je izmenjen nakon što su se pojavile informacije da je Emilija Fejzić navodno pronađena

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.