Nesrećni poraz Radnika, zbog autogola šanse za plej-of se smanjile

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesrećni poraz Radnika, zbog autogola šanse za plej-of se smanjile

Do ranog vođstva stigla je Vojvodina, nakon autogola fudbalera Radnika, koje više nije ispustila i tako drastično umanjila šanse Surduličana da se plasiraju u plej-of. Iako je domaćin bio bolji, Novosađani su na jugu slavili sa 1:0, u utakmici 29. kola Superlige.

Već u 9. minutu povela je Vojvodina, kada je Tomislav Pajović nesrećno odreagovao na centaršut rivala i pogodio svoj gol. Nakon toga je Radnik počeo sve jače da se bori, po svim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << statističkim parametrima bio mnogo bolji rival, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu. Koliko su se Novosađani povukli govori i činjenica da u drugom poluvremenu nisu uputili nijedan šut u okvir gola, dok su ih domaći imali 3.

Sve od sebe su dali Surduličani da izvuku makar remi, ali to se nije dogodilo, pa su im sada prilično vezane ruke kada je reč o plasmanu u plej-of. Da bi se ipak našli među najboljih 8 prvo moraju da slave u sledećem kolu, a onda i da Spartak i Vojvodina u poslednjem kolu izgube ili remiziraju. Loše po Radnik je to što su oba vojvođanska tima u solidnoj formi, a igraju protiv ekipa su u veoma lošoj.

U poslednjem kolu osnovnog dela Superlige igraće se južnjački derbi, pošto će Radnik formalno gostovati Dinamu. Međutim, taj meč će se verovatno igrati u Surdulici - na domaćem terenu Radnika. Utakmica će se igrati u nedelju, 7. aprila od 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.