Negativan PCR test od sutra obavezan za putnike iz Hrvatske, Severne Makedonije, Bugarske i Rumunije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020, 13:53

Negativan PCR test od sutra obavezan za putnike iz Hrvatske, Severne Makedonije, Bugarske i Rumunije

Uslov da građani uđu u Srbiju sa teritorije Hrvatske, Severne Makedonije, Bugarske i Rumunije od sutra je negativan PCR test na kovid, ne stariji od 48 sati, kaže zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Batut" Darija Kisić Tepavčević. To je Krizni štab predložio Vladi na usvajanje, a odluka se ne odnosi na građane Srbije koji dolaze iz pomenutih zemalja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obavezan PCR test za građane ove četiri susedne zemlje

Izvor: Bor030.net, 14.Avg.2020

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 predložio je Vladi Republike Srbije da donese odluku da svi građani koji u Srbiju dolaze sa teritorije četiri susedne države moraju da imaju negativan PCR test. Negativan PCR test, ne stariji od 48 sati, moraće da imaju svi građani koji u Srbiju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.