Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2020, 23:05

Nedostaci liste GG “Za Leskovac ZAJEDNO”

LESKOVAC

Na sednici Gradske izborne komisije razmatran je izveštaj radne grupe ovog tela koji je pregledao dokumentaciju prijave Grupe građana„Za Leskovac – ZAJEDNO“ Dr Nenad Zdravković. Nakon provere valjanosti potpisa građana utvrđeno je da od 1714 podnetih, pravno nije valjano 56 potpisa. S obzirom da na listi ima 57 predloga kandidata za odbornike i da je potreban broj podrške birača 1710, ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je da nedostaje 52 potpisa. Dalje, uvidom u Sporazum o obrazovanju grupe gtrađana, ustanovljeno je i da se iz člana 1. sporazuma ne može sa sigurnošću utvrditi vreme održavanja i vrste izbora za koju grupa građana predlaže listu kandidata za odbornike skupštine Grada Leskovca. Sporazum mora da sadrži tačno definisane elemente, između ostalog i cilj osnivanja. Radna grupa je utvrdila i da ovim sporazumom nije imenovano lice odgovorno za finansijsko poslovanje, odnosno podnošenje izveštaja, vođenje knjiga i kontakt sa Agencijom za borbu protiv korupcije.

Iz GG „Za Leskovac – ZAJEDNO“ Dr Nenad Zdravković su najavili da će, umesto prikupljanja potpisa koji nedostaju, sa liste ukloniti dva imena, s obzirom da bi prikupljanje potpisa povećalo rizik za širenje virusa kovid-19.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Lista GG “Za Leskovac ZAJEDNO” -dr Nenad Zdravković pod brojem 6

Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2020, 15:52

LESKOVAC..Na sednici Gradske izborne komisije prihvaćena je izborna lista Grupe građana„Za Leskovac – ZAJEDNO“ Dr Nenad Zdravković za lokalne izbore. Nakon provere valjanosti potpisa građana utvrđeno je bilo da od 1714 podnetih, pravno nije valjano 56 potpisa. S obzirom da na listi ima 57...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.