Nedelja savremenog makedonskog filma u Nišu

Izvor: juGmedia, 28.Nov.2015, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja savremenog makedonskog filma u Nišu

NIŠ – U niškom bioskopu Kupina od nedelje, 30. novembra do četvrtka 3. decembra biće organizovana Nedelja savremenog makedonskog filma.

Manifestacija će biti otvorena 18 časova  emitovanjem filma „Nezrele trešnje“, režisera Nebojše Jovanovića, a potom će gledaoci moći da vide film „Žena koja je obrisala suze“ u režiji Teone Strugar Mitevske.

Za utorak u 16 časova najavljen je film „Majke“, a u 18 časova biće prikazan film „Treće poluvreme“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Za sredu su najavljena takođe dva filma –  u 16 časova gledaoci će moći da vide film „Soba sa klavirom“, a u 18 časova film „Balkan nije mrtav“.

U četvrtak u 17 časova, Nedelja makedonskog filma biće završena emitovanjem filma „Do balčaka“.

Ulaznica za sve projekcije je 100 dinara, a svi filmovi osim filma „Majke“ imaće srpski titl.

Organizatori Nedelje savremenog makedonskog filma su Tangram centar iz Beograda, Kupina bioskop, Niški kulturni centar, Kupina film, Udruženje Makedonaca „Vardar“ i GO Pantelej.

 (Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.