Ne radi aplikacija kojom se prati vreme dolaska autobusa, iz Direkcije kažu čeka se nova verzija

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2024, 17:22

Ne radi aplikacija kojom se prati vreme dolaska autobusa, iz Direkcije kažu čeka se nova verzija

Mobilna aplikacija NiCard koja putem koje Nišlije mogu saznati za koje vreme autobus javnog prevoza stiže na određenu stanicu već nekoliko dana ne radi, a iz Direkcije za javni prevoz kažu da je urađena nova verzija i da će uskoro biti spremna za ažuriranje i korišćenje.

Nišlijka Jovana Ž. kaže da svakodnevno koristi takozvanu "aerodromsku" liniju koja nema puno polazaka i da joj je zato znači aplikacija na kojoj vidi kada može da očekuje dolazak autobusa. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poslednjih dana nije mogla da je koristi.

Stvarno sam se navikla na nju i super je stvar. Ne znam šta je problem, ne radi aplikacija - kaže Jovana.

Iz Direkcije za javni prevoz Grada Niša kažu da su uradili novu verziju i da će do kraja dana ona biti dostupna građanima.

U cilju poboljšanja rada i uvođenja novih sadržaja Nicard mobilne aplikacije urađena je nova verzija aplikacije koja je prosleđena na verifikaciju od strane Google-a. Očekujemo da će u što hitnijem roku, u toku današnjeg dana korisnička aplikacija biti spremna za ažuriranje i korišćenje - navode u Direkciji.

Podsetimo, ova aplikacija je napravljena 2021. godine i mogućava da se putem mobilnog telefona dobiju informacije o linijama javnog prevoza u Nišu i stanicama u odnosu na trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i vreme narednog dolaska vozila za izabrano stajalište za sve linije koje nailaze na to stajalište.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.