(Ne)čovek preti streljanjem redakciji

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jan.2024, 19:30

(Ne)čovek preti streljanjem redakciji

Nepismeno i uz slovne greške, čitalac je na vest o srndaću u Svrljigu ostavio komentar u kojem preti streljanjem “zapadnjačkoj ciganiji”, a pominje i Soroša i “istinu o nama”. Ostaje dilema da li se pretnja odnosi na srndaća ili redakciju, što bi nadležni organi trebalo da utvrde. Ipak, isti "autor" je već pominjao batine par dana ranije.

Nepodnošljiva lakoća mržnje i pretnji nasiljem zahvatila je i sekciju komentara na našem sajtu.

Čitalac čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su podaci i raniji komentari poznati redakciji, potpisao se kao “Popićete streljanje ciganijo zapadnjačka”.

U nastavku je napisao sledeće, prenosimo sa svim greškama:Ima svakakvih; Foto: prtscr

Objava komemtara u kojima se govori ostina o Sorošu ,Vama sa JV i Vičiju,je nemoguća. Jer vređa. Ali zato komentar o ružnoći nekog tamo lokalnog političara,verovatno SNS,taj komentar je u redu,naravno - pokušava da piše ovaj čitalac.

Čitaoci često rubriku potpis ispune takođe komentarom, pa je ovaj “dobri čovek” verovatno od želje da što pre zapreti streljanjem redakciji, promašio i polje i mnoga slova.

Ostaje nam da poboljšamo taj deo na sajtu kako bi ovakvi mogli preciznije da zaprete.

Jedina naša veza sa Sorošem je što ga viđamo kad se slika sa predsednikom države, ali izlišno je odgovarati.

Inače, par dana ranije isti "autor" pretio je i batinama.

Srećan nam 14. rođendan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.