Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2023, 09:08

Nastavnik računarstva i informatike pita gradonačelnika “Mesko, čija je Gimnazija?”

LESKOVAC

Ja sam Dejan Stanišić, nastavnik Računarstva i informatike u Gimnaziji sa 30% od punog radnog vremena. U Gimnaziju sam došao kao tehnološki višak 2021 godine iz Muzičke škole. Tokom ove dve godine stekao sam utisak da u Gimnaziji postoje neki drugi kriterijumi po kojima se angažuju i vrednuju nastavnici, meni nepoznati, kriterijumi koji nisu u skladu sa zakonima, pravilnicima i uputstvima osnivača Gimnazije Ministarstva prosvete Republike Srbije, napisao je u svom dopisu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stanišić.

On je zbog svega ovoga protestvovao ispred zgrade uprave grada 1. seprembra.

Na , u najmanju ruku, nepravilnosti u radu Gimnazije i bahato ponašanje direktorke, inače druge supruge gradonačelnika Leskovca Dragane Cvetanović, i ranije su stizale primedbe od strane zaposlenih , ali i od učenika, ove nekada najcenjenije i najuspešnije obrazovne ustanove u Leskovcu.

Dragana Cvetanović ne odgovara na pozive novinara Regionalne informativne agencije JUGpress a, kako je jednom priliikom rtekla, i ne daje izjave za ovaj medij.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Odgovor direktorke leskovačke Gimnazije

Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2023

LESKOVAC..U vezi sa navodima nastavnika Dejana Stanišića Gimnazije u Leskovcu direktorka..Gimnazije gospođa Dragana Cvetanović daje sledeće saopštenje:..Nastavnik Dejan Stanišić nije tehnološki višak u Gimnaziji u Leskovcu...Zasnovao je radni odnos u Gimnaziji u Leskovcu sa 30% od punog radnog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.