Nastavljena izgradnja ambulante i mesne zajednice u naselju Ančiki

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena izgradnja ambulante i mesne zajednice u naselju Ančiki

Nakon dužeg vremena nastavljeni su radovi na zdravstveno-administrativnom centru u Ančikiju čija je izgradnja započeta još pre nekoliko godina, ali bez dozvola.

Sa završetkom ovog objekta stanovnici Ančikija će prvi put u svom mestu imati zdravstvenu ambulantu, a odlazak kod lekara biće mnogo jednostavniji i meštanima Bratmilovca i Mrštana.

U prvu fazu izgradnje grad će uložiti oko 8,4 miliona dinara, a radovi su povereni firmi Centum. Rok za završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prve faze radova je 60 dana, a vrlo brzo biće pokrenut postupak za odabir izvođača za drugu fazu, u koju će biti uloženo još oko 8 miliona dinara”,  rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je danas obišao ove radove.

Predviđeno je da se zdravstvena ambulanta nalazi u prizemlju, a na ovom objektu biće izgrađen još jedan sprat gde će biti smeštene prostorije mesne zajednice.

Proces izdavanja dozvola bio je spor, ali smo pre početka radova morali da ispoštujemo sve zahtevane procedure. Najpre smo morali da izradimo Plan generalne regulacije, a da počnemo i pribavljanje svih drugih potrebnih dozvola”, naveo je Milenko Milenković, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“.

Ovom prilikom rečeno je da će uskoro biti završeno izdavanje potrebnih dozvola kako bi se krenulo i sa radovima na kanalizaciji u ulici „Tome Kostića“. Potpisan je ugovor u vrednosti od 2,3 miliona dinara, a očekuje se postavljanje mreže u dužini od 500 metara.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.