Narodni pokret Srbije: Na čelu niškog Saveta za zdravlje treba da bude lekar, a ne medicinska sestra

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2024, 19:54

Narodni pokret Srbije: Na čelu niškog Saveta za zdravlje treba da bude lekar, a ne medicinska sestra

Imenovanje pomoćnice direktora Doma zdravlja Danijele Nešić za predsednicu Saveta za zdravlje grada Niša zabrinjavajuće je, saopštili su iz Gradskog odbora Niš Narodnog pokreta Srbije. Napominju da ne umanjuju važnost i doprinos medicinskih sestara, ali da na tom mestu treba da bude kvalifikovan lekar i traže od nadležnih da ponovo razmotre ovu odluku.
Novi sastav Saveta za zdravlje grada Niša nedavno je formiran, a prema odluci nadležnih, na njegovom čelu je Danijela Nešić koja je već nekoliko godina na poziciji pomoćnika direktora Doma zdravlja, a inače je i zamenica predsednika Skupštine Gradske Opštine Crveni Krst. Po obrazovanju je, prema dostupnim infomacijama, viša medicinska sestra i diplomirani...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.