Naredne nedelje toplo i sunčano, od petka opet zahlađenje i pljuskovi

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2023, 16:45

Naredne nedelje toplo i sunčano, od petka opet zahlađenje i pljuskovi

Pretežno sunčano i toplije vreme, sa temperaturom do 29 stepeni, mogu da očekuju Nišlije u ponedeljak, 19. juna. Takvo vreme tokom sledeće nedelje prognoziraju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda i u drugim delovima Srbije, sve do petka kada će kišobrani opet biti neophodni.

Početak nedelje najzad donosi i pretežno sunčano i toplije vreme, sa temperaturom koja će se kretati i do 30 stepeni.

Uz slab severozapadni vetar, takvo vreme biće i u Nišu, navode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meteorolozi, a prvog dana u nedelji temperatura će se kretati od minimalnih 12 do maksimalnih 29 stepeni.

Do 26. juna, kažu iz RHMZ-a, u Srbiji će biti osetno toplije, posebno od srede do petka kada se u većini mesta očekuje temperatura između 32 i 35 stepeni.

Od subote dnevna temperatura u padu. U utorak, sredu i četvrtak pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajni pljuskovi očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima - navode iz RHMZ-a.

Meteorolozi najavljuju da se nestabilno vreme, pljuskovi i grmljavina vraćaju u petak u svim predelima Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.