Nakon vožnje po keju, autom udario u zgradu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon vožnje po keju, autom udario u zgradu

Pod zasada neutvrđenim okolnostima, automobil koji je prvo vožen pešačkim delom keja, udario je u lampion, ogradu obližnje kuće i na kraju udario u stambenu zgradu na Keju kola srpskih sestara.

Incident se desio oko 3:30 na uglu Davidove ulice i Keja, a na sreću nema povređenih.

Od siline udara i sama zgrada se zatresla, a automobil je toliko havarisan da nisu mogli da ga utovare u šlep-vozilo - napisao je jedan čitalac Južnih vesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U niškoj policiji kažu da je “u toku rad sa licima”, kao i utvrđivanje i provera okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je od vlasnika ukralo nekoliko Nišlija koji su potom vozili duž keja i izgubili kontrolu nad vozilom. U policiji ne isključuju mogućnost da je reč o ukradenom automobilu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.