Nakon gaženja kolima i prebijanja povređenog, dvojici Vranjanaca određen pritvor

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon gaženja kolima i prebijanja povređenog, dvojici Vranjanaca određen pritvor

Vozaču auta koji je udario Vranjanca ispred pekare, a potom nastavio da ga tuče dok je povređen ležao na zemlji, određen je pritvor do 30 dana potvrđeno je Južnim vestima u Tužilaštvu. Ista kazna određena je i napadaču koji je prethodno u kafiću tukao njegovog sina, zbog čega je vozač kasnije i krenuo kolima da se osveti.

Kako je policija ranije potvrdila, 51-godišnji muškarac tereti se za krivično delo nasilničko ponašanje, a osumnjičeni 33-godišnjak za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << delo nanošenje teških telesnih povreda.

Protiv još jednog mladića podneta je krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda, a protiv još trojice učesnika u tuči za krivično delo nanošenje težih telesnih povreda.

Podsetimo, u tuči koja se dogodila u nedelju ispred pekare u centru Vranja, teško je povređen Vranjanac koga su najpre udarili autom, a zatim su dvojica muškaraca koji su bili u autu, nastavili da tuku povređenog koji je sve vreme ležao na zemlji.

Kako je iz policije tada rečeno, sukob je počeo ranije u jednom kafiću, kada su trojica muškaraca napali 24-godišnjaka i teže ga povredili, a potom je on sa svojim 51-godišnjim ocem krenuo autom po gradu da bi se osvetili napdačima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.