Najlepša ulica u Vlasotincu 20 godina čekala obnovu

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša ulica u Vlasotincu 20 godina čekala obnovu

Jedna od najprometnijih ulica u Vlasotincu, Save Kovačevića, posle duge rekonstrukcije, danas je dobila prvi slojh asfalta. Pre toga, urađena je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže i postavljene su behaton ploče na trotoarima.

“Ona jeste jedna od najprometnijih, a sada će biti i jedna od najlepših ulica u Vlasotincu. Za ovu ulicu opština je izdvojila sopstvena sredstva u iznosu od preko 18 miliona dinara i kao što vidite, danas se stavlja prvi sloj asfalta. Uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nas očekuje početak rekonstrukcije još dve ulice na ovaj način, kako bi one duže trajale, a ne samo nekoliko godina”, rekao je predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović koji je podsetio da je rekonstrukcija ove ulice 20 godina bila deo predizbornih obećanja raznih političara, a da će sada biti konačno urađena.

Ulica je duga 407 i široka šest metara, a Todorović je podsetio da je bilo mnogo problema tokom rekonstrukcije jer su pojedini objekti u ulici rađeni bez valjanih dokumenata i da je zato bilo neophodno menjati prvobitni projekat kako bi na kraju građani bili zadovoljni rekonstrukcijom.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.