Najduhovitiji Topličani večeras se bore za Zlatno magarence

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najduhovitiji Topličani večeras se bore za "Zlatno magarence"

Najbolji toplički aforističari, satiričari, ljudi sa smislom za humor i svi građani koji žele da obeleže današnji Međunarodni dan šale, 1. april, učestvovaće večeras od 18 sati na 6. "Topličkim šalarijama" koje se održavaju u Galeriji “Filart”.

Organizator je prokupačko Udruženje ljubitelja umetnosti i oni pozivaju sve sugrađane da se bar na trenutak otrgnu od sumorne svakodnevnice i uživaju u zanimljivom programu punom smeha i pozitivnih vibracija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U danu koji je predviđen za šalu i smešne situacije, pokušaćemo da damo svoj doprinos. Svoje učešće su potvrdili Dragan Radović, pesnik iz Leskovca, Milivoje Krstić, pesnik iz Prokuplja, Ivan Aleksić - Čauš, prokupački humorist, dok će u pratećemu programu nastupiti glumci Dramskog studija Gimnazije,Varoškog pozorišta "Histrion " i Zoran Radenković - rekao je Božidar Filipović, predsednik Udruženja.

Publika će na kraju večeri izabrati najboljeg i najduhovitijeg učesnika kome će pripasti nagrada "Zlatno magarence", delo prokupačkog akademskog umetnika Čedomira Ristića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.