Naisa dovela prvo pojačanje

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa dovela prvo pojačanje

Doskorašnja igračica Sloge iz Petrovca na Mlavi Dea Aleksić prvo je pojačanje Naise za novu sezonu. Ova 25-godišnja igračica pokriva pozicije srednjeg i levog beka i potpisala je ugovor na godinu dana.

Aleksićeva je ponikla u Radničkom iz Sviljanca, zatim nosila dres imenjaka iz Kragujevca, a prošle sezone nastupla je za petoplasiranu ekipu Superlige Slogu iz Petrovca na Mlavi.

Dolazak Aleksićeve popuniće prazninu u rotaciju nastalu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odlaskom kapitena Hristine Nedeljković u Tursku, koja je pokrivala iste pozicije.

Novopečena rukometašica niškog kluba istakla je da je počastvovana pozivom Naise.

Čula sam samo reči hvale o vicešampionu zemlje. Mislim da je ovo logičan potez u karijeri i moje ambicije se poklapaju sa klupskim. Moje bivše saigračice su iznele niz pohvala na račun rada trenera Jovanovića i prvi utisak je da se radi o zaista sjajnim ljudima - podvukla je Dea Aleksić.

Ona je u prošloj sezoni na 17 utakmica u Superligi postigla 62 gola, a naročito je bila nadahnuta protiv novih saigračica, kada je u Čairu sa 6 golova vodila Slogu da trijumfa protiv Naise.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.