Nagradni konkurs za najbolje roditeljske priče

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni konkurs za najbolje roditeljske priče

Onaj trenutak kada dete napravi nešto fenomenalno, koji se urezuje u sećenje i roditelji jedva čekaju nekoga da mu ispričaju šta se dogodilo, zainteresovani mogu staviti na papir i tu priču poslati Rotarakt klubu Konstantin Veliki. Tri najbolje priče biće nagrađene kolicima i auto-sedištem.

Svaki trenutak proveden sa bebom je nešto posebno i svaki roditelj sigurno ima mnogo priča koje bi želeo da čuje ceo svet.

Prvi put kada je beba uradila nešto, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << događaj koji ispunjava i stranice "Radosnice", nešto što ostaje urezano u sećanju, potrebno je pretočiti u priču ne dužu od jedne A4 strane i poslati na rtc.nkv@gmail.com ili u inbox Fejsbuk stranice Rotarakt kluba Konstantin Veliki.

Svoju priču možete upotpuniti fotografijom. Vaše tekstove i fotografije objavićemo na našoj stranici. Roditelji koji sakupe najviše lajkova ulaze u uži krug od 10 najboljih priča. Od tih 10 priča žiri ce odabrati 3 najoriginalnije i dodeliti prvu, drugu i treću nagradu - kažu u Rotarakt klubu.

Nagrade na tri najbolje priče; foto: Rotarakt klub Konstantin Veliki

Pravo na konkurs imaju mame i tate dece uzrasta do jedne godine sa prebivalištem na teritoriji Srbije. Prva nagrada su kolica "Lux", druga auto-sedište 0-13 kg, a treća kolica "Runner" za bebe od 6 meseci i starije.

Kako briga za detetom raste u prvom periodu roditeljstva biće Vam potrebno sigurno mesto gde možete spustiti svoje dete. Odabir kolevke je jako bitan jer će ona biti zadužena za miran san bebe u razvoju kao i za njenu sigurnost. Obzirom da je to prvo bebino utočište sigurni smo da ona krije mnoge tajne i zanimljive priče. Usled toga da kolevke kriju tajne samo za sebe pozivamo Vas da nam ih ispričate - kažu u Rotarakt klubu.

Kokurs počinje 5. aprila i traje do 19. aprila.

Pobednici će biti poznati 22. aprila na Facebook satranici i sajtu Rotarakt kluba Konstantin Veliki. Uz priču, potrebno je poslati ime, prezime, datumi rođenja i mesto prebivalište majke i deteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.