Nagradni foto-konkurs Muzeja Ponišavlje - “(Ne)briga o kulturnom nasleđu”

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2023, 18:49

Nagradni foto-konkurs Muzeja Ponišavlje - “(Ne)briga o kulturnom nasleđu”

Fotografije koje prikazuju kulturno nasleđe - fotografije spomenika kulture, arhitekture, muzeja, građevina, nematerijalnog kulturnog nasleđa ili tradicionalnih kulturnih manifestacija, profesionalci i foto-amateri mogu slati na tradicionalni konkurs pirotskog Muzeja Ponišavlja “(Ne)briga o kulturnom nasleđu”.

Konkurs je otvoren do 3. maja, a najbolje fotografije će biti izložene na izložbi 16. maja, koja će se održati u pirotskoj Tvrđavi ili na platou ispred stalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << arheološke postavke.

Najbolji fotografi će biti nagrađeni novčanom nagradom.

Sve prijave treba da sadrže ime i prezime autora, kratak opis fotografije kao i da su u JPG formatu - kažu u Muzeju.

Prijave zainteresovanih učesnika mogu se slati na mejl [email protected].

Kao i ranije, fotografije mogu biti snimljene foto-aparatom i mobilnim telefonom, a kandidati mogu učestvovati sa više autorskih fotografija iz svih krajeva.

Sve fotografije biće objavljene i na sajtu i Fejsbuk stranici Muzeja, a povodom izložbe biće štampan i katalog sa najboljim fotografijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.