Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2023, 17:03

Nagrađeni osnovci i srednjoškolci sa državnih takmičenja

NIŠ

U   prostorijama Centra za stručno usavrđavanje Niš, krajem protekle nedelje dodeljene su nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola sa područja koje pokriva Regionalni centar za talente Niš.

 Sedam učenika iz osnovnih škola iz Niša, Pirota i Žitoradje i osam učenika srednjih škola iz Aleksinca, Niša i Kuršumlije, koji su osvojili jedno od prva tri mesta na državnom takmičenju talenata, primili su vredne nagrade u knjigama. Izmedju svih učenika prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mesto su ove godine osvojili  Jovan Nikolić  iz engleskog jezika i Jovan Zdravković  iz biologije, učenici Gimnazije “Bora STanković” iz Niša.

                             Regionalni centar za talente je takodje, komplet knjiga dodelio i Dimitriju Goluboviću, najboljem mladom filozofu na svetu, koji je polaznik centra za talente od 2018. godine.

                           Saradnicima i mentorima učenika su dodeljene zahvalnice.

                          U okviru ove svečanosti, potpisan je i protokol o poslovno tehničkoj saradnji izmedju Udruženja stvaralaca Niša car Konstantin i Regionalnog centra za talente Niš.

                           Protokol će izmedju ostalog omogućiti da članovi udruženja stvaralaca Niša pružaju stručnu i mentiorsku pomoč polaznicima Centra za talente, a takodje da drže i predavanja na popularne teme koje nisu u sadržaju redovnih školskih programa. Protokol su potpisali mr Novica Randjelović predsednik udruženja stvaralaca Niša i dr Dragan Topisirović, rukovodilac Regionalnog centra za talente Niš.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.