Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2024, 20:13

Na trećoj sednici Gradskog veća biće razmatrano finansiranje projekata iz kulture

VRANJE

Na trećoj sednici Gradskog veća u ponedeljak, 26. februara biće razmatran Tekst javnog konkursa za finansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu, Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup lokacija za postavljanje bilborda na teritoriji Grada Vranja, javnim nadmetanjem, saopštili su iz Službe za odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa javnošću Grada Vranja.

Na sednici biće razmatrani i Posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“. Na dnevnom redu su i Nacrt rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu Gradskog štaba za 2023. godinu.

Takođe, biće razmatrani Finansijski planovi mesnih zajednica na teritoriji Grada Vranja za 2024. godinu, Strategija razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine, Predlog rešenja o imenovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje, kao Predlog rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera/programa aktivne politike zapošljavanja-LAPZ 2024-2026.  (kraj) DC/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.