Na sporednoj bini Naissus festivala izvođači novih muzičkih pravaca

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sporednoj bini "Naissus" festivala izvođači novih muzičkih pravaca

Na dva stejdža nastupaće izvođači elektronske muzike na Naissus festu, 1. i 2. juna u Tvrđavi. Organizatori najavlju da će na drugom stejdžu nastupi oni koji će puštati nove pravce muzike - electronic dance music i trans.

Prvog dana će, kako najavljuju, u Tvrđavi na sporednoj "Elemental" sceni biti Calvin Viviano, Pessto, Vandal Steve, Miloš Stankić i Dujak, dok će drugog dana na istom stejdžu biti trens izvođači Freaked >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Frequency, Galatic Explorers, Unnatural Selection i Liquid & Solid. Mapa festivala; Foto: Naissus fest

Na glavnoj sceni u rovovima muziku će, kao i ranijih godina, puštati tehno i haus umetnici.

Glavnu binu, ističu organizatori, priređuje produkcijska kuća Chameleon koja je godinama zadužena za bine EXIT-a i Love fest-a.

Dodaju i da će prvi put predstaviti i Exe net Chill zonu, a najavljaju i da će uskoro objaviti još novina koja očekuje ljubitelje elektronskog zvuka.

Ove godine se održava 10. jubilarni Naissus fest, a karte se mogu kupiti u svim “Win Win” prodavnicama ili preko sajta www.ddtickets.rs.

Pojedinačne karte će, kako su ranije najavili, moći da se kupe neposredno pred festival.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.