Na poslednjem gostovanju u godini surdulički Radnik igra u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na poslednjem gostovanju u godini surdulički Radnik igra u Novom Sadu

Duel sa drugoplasiranom Vojvodinom u Novom Sadu biće poslednja utakmica na strani fudbalerima surduličkog Radnika ove godine. Prema rečima trenera Sima Krunića ne putuju sa "belom zastavom". Meč je u sredu, 4. decembra od 17 sati na stadionu "Karađorđe".

Sa 12 pobeda i po tri remija i poraza Vojvođani su aspolutni favoriti protiv ekipe koja je na 13. poziciji sa po 4 pobede i remija i 9 poraza. Ipak, strateg ekipe sa juga Srbije Simo Krunić kaže da Radnik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odlazi na put sa velikim motivom i sa željom da ostvari dobar rezultat.

Pred nama je teško i neizvesno gostovanje. Igramo protiv drugoplasirane ekipe na tabeli i to govori da je pred nama jako težak i neizvestan meč. Daćemo maksimum i, iako imamo mnogo motiva za osvajanje novih bodova, bićemo zadovoljni nerešenim rezultato - kaže Krunić.

Nakon ovog meča, tim Radnika očekuju dva domaćinstva - u nedelju, 8. decembra protiv Inđije i 15. decembra zaostali meč sa Partizanom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.