Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2022, 19:15

Na niškom aerodromu od januara do sada  300.000 putnika

  NIŠ

Od početka godine do danas sa niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“ poletelo skoro 300.000 putnika. Najveći broj letova bio je ka zemljama zapadne Evrope, mada je tokom leta ostvareno i dosta čarter letova ka Antaliji, Alanji i Hurgadi. Ovim rezulatima rukovodstvo Aerodroma je zadovoljno a za kraj godine najavlju novu direktnu liniju do Ciriha.

                     Krajem decembra sa niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“ biće uspostavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nova direktna linija do Ciriha. Do ovog švajcarskog grada leteće domaća kompanija „Er Srbija“.

                     „Novina do kraja godine biće to što će kompanija „Er Srbija“ uvesti let oko Nove godine i Božića do Ciriha“, kaže Dušan Knežević, direktor Aerodroma Car Konstantin u Nišu.

                     Od početka ove godine do danas sa niškog aerodroma poletelo je 295.000 putnika.

                       „Zadovoljni smo rezulttaima koje smo ostvarili za ovoh devet meseci. Letnja sezona je iza nas. Čarter letovi koji smo imali do turskih odmarališta su završeni kao i sezonski letovi za Atinu i Tivan kao Krf, takođe su završeni. Sada su nam ostale samo one celogodišnje linije. U ponudi su pet destinacija kompanije „Er Srbija“, isto toliko, pet, destinacija kompanije Vizer i četiri destinacije Rajan er“, kaže Knežević.                       Na Aerodromu Konstantin Veliki uveliko traju radovi i na uzgradnji nove terminalne zgrade. Radovi se odvijaju po planu, grubi se privode kraju a kada oni budu završeni kreću radovi unatar samog objekta. Po završetku nove terminalne zgrade počeće rekonstrukcija sadašnje koja će biti povezana sa novom, ali na aerodromu kažu da to neće usporiti letove niti ometati putnike da dolaze ili odlaze iz Niša do željenih gradova u Evropi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.