Na listi Čedomira Jovanovića najviše Nišlija

Izvor: juGmedia, 09.Feb.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na listi Čedomira Jovanovića najviše Nišlija

NA listi čiji je nosilac Čedomir Jovanović  – LDP, BDZS i SDU najviše je Nišlija, pa je tako već na 16. mestu prof. dr Srđan Pešić,profesor univerziteta iz Niša.Na 22.  mestu je Aleksandar Krstić pravnik iz Niša,na 27. mestu je Slađana Jović professor hemije I engleskog iz Niša.

 Piroćanka Milinka Nikolić, učitelj muzike je na 65. mestu. Pčinjski okrug najpre redstavlja Dragan Nikolić ekonomista iz Vladičinog Hana, koji je na 70. mestu, dok je na 75. mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << privatni preduzetnik Časlav Radić, takođe iz Vladičinog Hana.

Na 76. mestu je Raica Milićević,  ekonomista iz Niša, na  84. je  Lara Petrović, master inženjer tehnologije iz  Niša. Na ivoj listi na 175. mestu je Miloš Vasiljević diplomirani pravnik iz Blaca, sledeći južnjak sa liste Čedomira Jovanovića je još jedan Blačaninstudent Marko Crnoglavac.

Vranjanac  Igor Zlatković,koji je pravnik nalazi se na 136.mestu. 142. je Aleksandar Nikolić, apsolvent zaštite na radu iz Niša.

 Na 148. mestu je  Kujtim Sadriu, apsolvent filološkog fakulteta iz Preševa,171. je  Dr Aleksandra Boričić,  profesor strukovnih studija, doktor tehničkih nauka iz Niša.

Već na 177.  je Nevena Stošić, student pravnog fakulteta iz Niša, sledeći nalisti je na 178.mestu  Dejan Stevanović, inženjer poljoprivredne proizvodnje iz  Prokuplja.

Nšlija Bojan Dimitrijević,  inženjer elektrotehnike je na 184.mestu, deset mesta za njim je   Danilo Džudović, student iz  Niša.

224. je Dragiša Miljković, menadžer strukovnih studija iz Vlasotinca,na  225. mestu je  Jelena Kostić,  diplomirani  ekonomista iz Niške Banje, odakle je  i 236. Ilija Đorđević, apsolvent na ekonomskom fakultetu.

241.  je Saša Milanović inženjer elektronike iz Lebana i na kraju  što se tiče južnjaka  na 245. mestu je  Uroš Jovanović  apsolvent na pravnom fakultetu iz Niša.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.