Na jugu i naredne nedelje promenljivo vreme sa kišom, stabilizacija tek od subote

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jul.2023, 12:51

Na jugu i naredne nedelje promenljivo vreme sa kišom, stabilizacija tek od subote

Period nestabilnog vremena sa kišom biće nastavljen na jugu Srbije i danas, baš kao i tokom cele naredne nedelje, najavljuju meteorolozi, koji dodaju da se stabilizacija vremena očekuje od sledeće subote.

Posle nekoliko dana bez padavina, u većem delu juga Srbije juče je opet padala kiša, a iz RHMZ-a kažu da se slično vreme očekuje i danas, uz dnevnu temperaturu do 27 stepeni.

Padavina, prema proceni metorologa ne bi trebalo da bude u ponedeljak, 3. jula, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << već od utorka opet sledi period nestabilnog vremena.

U utorak u većini krajeva pretežno sunčano, a kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom se, uz promenljivu oblačnost, očekuju uglavnom na severu i zapadu zemlje. Od srede do petka u svim krajevima promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, koji ponegde mogu biti obilniji uz pojavu grada. U subotu stabilizacija, a od nedelje pretežno sunčano - saopštavaju iz RHMZ-a.

Dodaju i da će temeprerature u toku dana dostizati temperaturu od oko 30 stepeni, dok u jutarnjim satima temperatura ne be trebalo da ide ispod 15 stepeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.