Izvor: JUGpress.com, 12.Avg.2023, 17:10

Na devetim protestima u Nišu statistički podaci o “Niškom zlatnom dobu”

NIŠ

U Nišu su sinoć održani deveti protesti protiv nasilja ispred Gradske kuće na temu „zlatno doba“ u tom gradu, u kojem, rečeno je na protestima, veliki broj ljudi i dalje nema kanalizaciju i vodu, uz jedan od najmanjih gradskih budžeta u Srbiji.

“Sva deca u Beogradu imaju besplatne udžbenika, čak i Kragujevac i Novi Sad imaju neke besplatne udžbenike, ali niška deca nemaju“, rekla je aktivistkinja Danijela Vujošević.

Ona je dodala i da više >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od 75 odsto Niša nema atmosfersku kanalizaciju a da okolna sela nemaju ni kanalizaciju, ni vodu.

Rekla je i da je niški budžet najniži po glavi stanovnika a da taj grad ima najviše rupa na ulicama po glavi stanovnika.

Kako pišu Južne vesti, ispred Gradske kuće postavljeni su panoi na kojima su prikazani statistički podaci o „Niškom zlatnom dobu“.

Građani su na stepeništu ispred gradske kuće postavili igračke automobile a postzavljeni su i panoi na kojima su bili ispisani statistički podaci o “Niškom zlatnom dobu”. (kraj)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.