Na autobuskoj čekaonicu pretvaraju u ćevabdžinicu

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na autobuskoj čekaonicu pretvaraju u ćevabdžinicu

Kao da roštiljdžinica nema dovoljno u samom gradu, pa nam je potrebna i jedna na samoj Gradskoj autobuskoj stanici, na uštrb čekaonice za putnike.

Leskovčani koje smo zatekli na samoj stanici se bune zbog ovakvog poteza rukovodstva GAS-a.

Čekaonica ni ranije nije bila po standardima, a sada od nje prave ćevabdžinicu. Toaleti su katastrofa!. Pravite i deset restorana i kafana ovde, niko neće da vam zameri, ali stvorite najosnovnije potrebne uslove za ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji čekaju autobus, a ne da svi kolektivno mirišemo na luk i roštilj pre ulaska u autobus“, komentarisala je jedna sredovečna gospođa dok smo fotografisali „preuređenu“ čekaonicu.

Radnici na Gradskoj autobuskoj stanici su nam kazali da se već zna ko će ćevabdžinicu otvoriti na tom mestu, ali nisu smeli da nam komentarišu više od toga.

Koliko nam je poznato, direktor je već potpisao ugovor, a za sve ostalo morate da pitate njega“, rekli su nam.

Od direktora Gradske autobuske stanice Gojka Veličkovića pokušali smo da saznamo zašto se otvara ćevabdžinica u putničkoj čekaonici i  ko je zakupio deo čekaonicekako bi u njoj prodavao rioštilj, ali on nije odgovarao na naše mnogobrojne višednevne pozive.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.