Na Vidovdan podeljene nagrade najboljim učenicima

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Vidovdan podeljene nagrade najboljim učenicima

VLADIČIN HAN – Na gradsku slavu, Vidovdan,  danas su najboljim učenicima iz dve srednje i četiri osnovne škole na području hanske opštine dodeljene nagrade.

Predsednik opštine Goran Mladenović je đacima uručio nagrade poželevši im i nadalje mnogo uspeha u školovanju I životu.

“Želim da se naoružate znanjem, jer se bitke u današnjem vremenu dobijaju upravo učenjem I znanjem”, rekao je Mladenović.

Đaci generacije

Za djake >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << generacije iz opštinskog budžeta izdvojeno je po 10.000 dinara i to za : Jovanu Petković, ispred Gimnazije “Jovan Skerlić” i  Miloša Stanojevića iz Tehničke škole. Đak generacije u OŠ “Sveti Sava” je Miljana Stanković, u OŠ “Branko Radičević” Marina Milosavljević, iz škole “Vuk Karadžić” Danica Stevanović I iz  škole “Vojvoda Radomir Putnik”, Kristina Stanković.

Pored novčane nagrade, oni su dobili  i diplome, knjige  kao i karte za bazen.

Vukovci

Nosici “Vukove diplome” dobili su i knjige, a oni koji su postigli značajne rezultate na takmičenjima, novčane nagrade, a opština im je obezbedila i mesečne karte za bazen,  za jul.

Nagrađeni su i najbolji sportsisti kao I učenici koji su u oblasti kulture doneli priznanja.

Drugu godinu za redom, izdovojen je novac i za pobednike na književnom konkursu  Književnog kluba “Ana Ilić”.  Prvo mesto u kategoriji do 18 godina dobio je Predrag Stanojković, dok je u kategoriji starijih nagrađena Milica Stanković.

Ljiljana Pavlovic

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.