Na Smotri automobila i izbor najbučnijeg

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Smotri automobila i izbor najbučnijeg

Koji je automobil najlepši, najbučniji, čiji se zvučnik najdalje čuje i koji ima najlepšu felnu biće odlučivano na Smotri automobila koja će 22. avgusta u 12 sati biti prvi put održana u Beloj Palanci.

Takmičenja u ovim zanimljivim disciplinama kakvog do sada nije bilo u ovom delu Srbie održaće se na parkingu i u ulici Sportskog centra “Banjica”.

Organizatori najavljuju veliki broj učesnika jer su se prijavile ekipe iz cele Srbije.

Sombor, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Niš, Velika Plana, Kruševac, Bor... Očekujemo puno ljudi koji će doći ,što da pogledaju druge automobile, što da prikažu svoje oldtajmere ili neka novija vozila - kaže jedan od organizatora iz auto-kluba "The Crew".

Izložbu automobila i takmičenja njihovih vlasnika pratiće program uz di-džeja, a nagrade će se dodeljivati u kategorijama: DB drag, styling, najlepši automobil, najlepša felna, najbučniji automobil, najudaljeniji takmičar i najbrojniji klub.

Organizatori kažu da su ideju za ovo takmičenje dobili iz drugih gradova Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.