Na Gradini zaplenjeno više od 2.000 paklica cigareta

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini zaplenjeno više od 2.000 paklica cigareta

U automobilu kojim je četvoro putnika išlo iz Bugarske ka Nemačkoj, carinici na Graničnom prelazu Gradina pronašli su u prostoru za rezervnu gumu, u gepeku i u ličnom prtljagu cigarete čija je vrednost procenjena na oko 5.500 evra, dok bi na "crnom" tržištu u Nemačkoj ona bila i dvostruko veća.

Cigarete su četvoro bugarskih državljana švercovali u "fiat stilu", a otkriveni su u saradnji carinika i policije.

U razgovoru sa carinskim službenicima 53-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vozač i njegovo troje saputnika, 45-godišnja žena i dvojica 20-godišnjih mladića, rekli su da sa sobom ne nose ništa osim ličnih stvari. Međutim, pregled vozila pokazao je da njihov prtljag sadrži uglavnom krijumčarene cigarete - saopšteno je iz Uprave carina.

Ukupno je otkriveno 1.120 paklica "marlbora", 800 paklica marke "victory" i 100 paklica "davidova".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.