Na Gradini zaplenjene cigarete i devize

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini zaplenjene cigarete i devize

U dve različite akcije carinici na Graničnom prelazu Gradina nadomak Dimitrovgrada oduzeli su od bugarskog i švedskog državljanina 27.400 cigareta i 173.000 švedskih i danskih kruna i 1.000 evra.

Kombi koji je pristigao na srpsko-bugarsku granicu kao krajnju destinaciju imao je Austriju. U njemu je, pored vozača bilo još 5 putnika, a na pitanje carinika nisu imali ništa da prijave.

Zbog količine otkrivenih cigareta, čija vrednost prelazi trećinu vozila, privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je zadržan i putnički kombi, dok ne bude okončan prekršajni postupak pred nadležnim sudom - kažu u Upravi carina.

Jedan švedski državljanin turskog porekla, u ladici svog auta, među stvarima imao je oko 173.000 švedskih i danskih kruna i 1.000 evra. Novac nije bio prijavljen, pa mu je shodno tome oduzet i vraćena mu je samo dozvoljena suma.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.