NTV dobija novog vlasnika 10. avgusta

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NTV dobija novog vlasnika 10. avgusta

NIŠ – Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prodaju Niške televizije, a potencijalni kupci imaju rok do 7. avgusta da pošalju ponude.

Na poziv za prodaju ovog preduzeća mogu da se jave sve firme i pojedinci koji su spremni da izdvoje najmanje 75.034 evra pošto je ovaj iznos određen kao početna na cena javnom nadmetanju.

Uslov za slanje ponuda za kupovinu Niške televizije je uplata depozita od 7.503,40 evra i otkup prodajne dokumentacije za 100.000 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Ko će biti njen novi vlasnik NTV-a biće poznato 10. avgusta, nakon što u Agenciji za privatizaciju budu otvorene pristigle ponude i izabran najpovoljniji ponuđač.

Niška televizija našla se na spisku 76 televizijskih, radijskih i novinskih kuća iz Srbije koje moraju da budu privatizovane 31. oktobra, iako se više od 30.000 stanovnika Niša potpisivanjem peticije izjasnilo za njen opstanak kao javnog servisa.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.